2018’in En Yeni Gözlük Trendleri

2018 ilkbahar yaz sezonunda en merak edilen kombin parçaları arasında gözlükler de yer alıyor. Gözlük trendleri ile ilgili olarak yeni sezonda renkli ve geometrik uyumluluktan söz etmek mümkün oluyor. Farklı stillerin bir araya getirildiği koleksiyonlar daha çok renkli tercihleri sunuyor.

Güneş gözlüğü seçiminde moda uygulaması genellikle farklı yüz hatlarına göre şekilleniyor. 2018 yılı ilkbahar yaz koleksiyonları içinde de bu ayrıntıyı görmek mümkün oluyor.

Kare, yuvarlak, kedi tipi gözlükler, geniş açılı kedi tipi gözlükler, dekoratif detaylı modeller ve ayna etkili stilleri yeni sezonda bol bol görebilirsiniz.

Yüz Hatlarına Uygun Yeni Trend Gözlükler

Alternatif tarzı yansıtan stiller ise, yeni sezonun en karanlık ve minimalist olan moda gözlük seçimleri olarak dikkat çekiyor. Diğer tüm modellerin cam ve çerçevelerinde de ortak renk uyumunu ve farklı canlı renkleri görebilirsiniz.

2018 yılı içinde 60’lı yılların modası olan yuvarlak gözlükler ve 50’lerin modası olan kedi gözlükleri de yeni sezonda sıklıkla görmeye devam edebilirsiniz.

Yüz hattınıza göre tercihinizi yapabileceğiniz model seçiminizde aynı zaman da renkli tercihlere yönelerek yazın modasına şimdiden sahip olabilirsiniz.