Slim-Fast Diyeti

Slim-Fast Diyeti

Zayıflamak ve fit bir vücuda sahip olmak hemen hemen herkesin hayalidir. Bu sebeple pek çok egzersiz programı, diyet listeleri ve yağ yakıcı içecek tarifleri araştırılır. Zayıflamak için önemli olan istikrar ve azimdir. Slim-Fast adı ile bilinen diyet markası, geliştirdiği diyet ürünlerle sağlıklı beslenmeyi ve diyet yapmayı daha kolay hale getiriyor. Slim-Fast diyeti; markanın; shake’leri, atıştırmalık barları, kurabiye ve daha pek çok ürünü ile oldukça keyifli bir diyet.  Marka çeşitli ürünleri kilo vermek ve ulaşılan kiloyu korumak amaçlı geliştiriyor.

Slim Fast Diyeti Nasıl Uygulanır?

Bu diyette markanın shake, ana öğün ve ara öğün barları kullanılıyor. Günde üç ara öğün, iki shake ya da ana öğün ile bir dengeli ana öğün yeniyor. Diyet süresince kahve, çay ve düşük kalorili diğer içecekler yasaklanmıyor.  Diyet yapan kişilerin ana öğün ve ara öğünleri kendilerine uygun şekilde düzenleyebiliyor.

Diyetin temeli,” porsiyonlar küçüldüğünde kilo vermeye başlanılır” düşüncesine dayanıyor. Porsiyonlar küçük bir top büyüklüğünde ya da beysbol topu büyüklüğünde gibi şekillerde ayarlanıyor. Örnek bir öğün listesinde kahvaltıda; Slim-Fast shake, ara öğünde; elma, öğle yemeğinde; markanın ana öğün barı, ara öğün barı, akşam yemeğinde ise; ızgara balık, karışık sebze ve en son ara öğün olarak meyve yer alıyor. Diyete ek olarak düzenli olarak egzersiz yapılması ile diyetten başarılı sonuç alınabilir.