Minyon Kadınlar Nasıl Giyinmelidir?

Minyon Kadınlar Nasıl Giyinmelidir?

Şık bir stile sahip olmak istiyorsanız, ilk kural daima vücut tipinize uygun bir giyim tarzını benimsemeniz olacaktır. Eğer uzun boylu bir yapıya sahipseniz ona göre giyinmeli ya da kısa boylu minyon bir yapıya sahipseniz ona göre giyinmelisiniz. Boyunuzun 1.60’ın altında olduğunu düşünüyorsanız ve ince kemikli bir vücut yapısına sahipseniz, minyon bir vücut tipine sahipsiniz demektir. Peki, minyon kadınlar nasıl giyinmelidir ve hangi noktalara dikkat etmelidir?

Elbise Nasıl Seçilmeli?

Minyon ve ince kemik yapılı bir kadınsanız daha uzun boylu gözükebileceğiniz elbise türlerini seçmeyi deneyebilirsiniz. Elbise üzerine bağlayabileceğiniz şal gibi aksesuarları aşağıya doğru bırakırsanız boyunuzun olduğundan daha kısa gözükeceğini de unutmamalısınız. Bu yüzden aşırı uzun elbiselerden uzak durarak aksesuar kullanımına dikkat etmeniz gerekiyor.

Bilekten Bağlı Ayakkabılardan Uzak Durun

Ayakkabı seçimlerinizi yaparken bilekten bağlı olan ayakkabılardan kesinlikle uzak durmanız gerekiyor. Stiletto veya klasik topuklu ayakkabıları tercih ederseniz daha şık bir stil ortaya çıkartmayı başarabilirsiniz.

Bol Kıyafetler Sizler için Uygun Değil

Bol ve salaş kesimli kıyafetler giymek yerine vücut tipinize uygun olan daha dar kesimli kıyafetler seçmeye özen gösterin. Böylelikle vücut hatlarınızı ortaya çıkartabilir ve daha zarif bir görünüm elde edebilirsiniz.

Pantolon Nasıl Seçilmeli?

Pantolon seçimlerinizi yaparken ayak bileğinizin altında kalacak olan pantolon modellerine bakmalısınız. Paçaların aşırı bol olmaması ve ayaklarınızı tamamen kapatmaması da önemli bir noktadır. Dar kesimli skinny pantolonları deneyebilirsiniz.

Yüksek Bel Etekler

Yüksek belli etekler minyon vücut tipine sahip kadınlar için ideal etek modelleridir. Yüksek belli ve mini bir etek modelini giyerek stilinizi pekiştirebilirsiniz. Bu kombininizi sezonun modası olan kısa ceketler veya bluzlar ile şık bir şekilde tamamlayabilirsiniz.