Boyu Uzun Gösterecek Kıyafetler

Boyu Uzun Gösterecek Kıyafetler

Kısa boylu hanımların yanı sıra orta boya sahip olan bayanlarında uzun gösterecek olan giyim stillerine merakı oldukça fazladır. Küçük hileler ile boyunuz daha uzun gözükmenin yanı sıra daha zayıf bir görüntü de elde edebilirsiniz. Bu giyim modellerini seçerken de özellikle beden yapınıza uygun olan seçimleri yapmaya özen göstermeniz önemlidir. Beden özelliklerinize uygun olmayan modeller vücudunuzun kusurlarını belirginleştirecektir. Aynı zamanda bazı renk tonları teninize yakışmayabilir. Giyim seçiminizde uzun göstermenin yanında renk ve model seçimlerinize dikkat etmeniz gerekir.

Kıyafet Seçimlerinde Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

Boyu uzun gösterecek kıyafetler genel olarak tek renk olarak tercih edilir. Tek renk olan bu kıyafetlerde özellikle koyu tonlar da tercih edilir ise istenen sonuç elde edilecektir. Tek renk olan giyimlerde koyu tonun seçilmesi boya etki ederken, ayrıca daha zayıf gözükmenize de yardımcı olur.

Tek renk ve düz kesim olan giysilerin altına topuklu ayakkabı tercih etmeniz gerekir. Bu uygulamayı pantolonlarda da kullanabilirsiniz. Topuklu ayakkabınızın topuk boyunun gözükmemesi için ve modaya uygun olması için paça boyu da ideal uzunlukta tercih edilmelidir.

Eğer topuk boyu sizi rahatsız ediyor ise ya da şort ya da mini etek seçiminiz varsa o zaman gizli topuk uygulaması olan ayakkabı formlarını da seçebilirsiniz. Bu giyimlerde ise bacak boylarını kısaltacak olan ayakkabı modellerinden uzak durmanız önerilir. Genellikle bilekten bağlanmalı olan ayakkabı tasarımları bacak boyunu kısaltacaktır.

Boyu uzun gösteren giyim stillerinde yüksek bel seçimi de oldukça etkilidir. Bunun yanı sıra yakada V ya da U seçimi de bisiklet yakaya göre etki eden ideal uygulamadır. Büyük boy çanta kullanımı kıyafettiniz ve boyunuzu bastıracağı için daha küçük ebatlı olanları seçmeniz önerilir.