Camel Mont Nasıl Kombinlenir?

Camel Mont Nasıl Kombinlenir?

Sonbahar mevsimin gelmesiyle beraber hırkalar, montlar dolaplardan çıktı. Soğuk ve yağışlı havaların kurtarıcısı olan montlar giyilmeye başlandı. En popüler mont modellerinden biri olan camel mont nasıl kombinlenir, bu yazımızda anlatacağız.

Camel Mont Kombinleri

Önce renkleri ele alalım! Camel montlar en çok siyahla birlikte kullanılıyor. Asil bir uyum sergileyen siyah ve camel, zarif kadınların tercihi oluyor. Camel siyahın yanı sıra; kahve tonları ve beyazla birlikte muhteşem bir uyum yakalıyor. Camel mont kullanacaksanız iç kıyafetinizde beyazlara, kahve tonlarına ve siyaha mutlaka yer verin.

Daha çarpıcı ve dikkat çekici kombinler için: mor, bordo ve uçuk mavi tonlarına yer verebilirsiniz. Doğal bir görünüm içinse tüm camel tonlarını bir arada kullanabilirsiniz. Krem bir pantolon sarımsı kahverengi bir gömlek ve camel mont doğal bir şıklık kazanmanızı sağlar.

Camel zamansız ve mekânsız jeanlerle birlikte uyum içinde kullanılabilir. Leopar desenli aksesuar ve çanta seçimi camel ile birlikte çok şık olacaktır. Son olarak siyah bantlı topuklu ayakkabılar ya da siyah, gri, füme, haki bot veya çizmeler kullanabilirsiniz.