İyi Bir Ankara Kız Öğrenci Yurdu için Tavsiye

Her geçen yıl artan üniversite ve fakülteleri ile Ankara bir üniversite üssüdür. Başkentimizde vakıf ve devlet üniversitesi toplamı 18, buna özel üniversiteler de eklenince toplam üniversite sayısı 30’u geçiyor. Bununla birlikte kız yurdu Ankara için iyi bir barınma adresine sahip değilseniz, üniversite kampüslerine ulaşım sıkıntılı hale gelebiliyor. Dolayısıyla üniversitelere kolay ulaşım sağlamaları nedeniyle, metro veya otobüs durakları güzergâhında bulunan Ankara kız öğrenci yurtları oldukça popüler!

Aradığınız En İyi Kız Yurdu Ankara Bahçelievler’de!

İyi bir kız yurdu Ankara için araştırma yapıyorsanız pek çok alternatif mevcut, ancak Ankara’nın en nezih semtlerinden biri olan Bahçelievler kız öğrenci yurtları açısından oldukça ideal bir noktadır. “Özel Şahin Ulusoy Kız Öğrenci Yurdu” bu bölgede tavsiye edeceğimiz en iyi Ankara kız yurdu seçeneklerinden biridir.

Metroya birkaç dakika yürüme mesafesinde olan kız öğrenci yurdu, üniversite öğrencilerinin sosyal aktivite merkezi olan 7. caddeye 5-10 dakika yürüme mesafesinde bulunuyor. http://www.ozelsahinulusoykizyurdu.com/ linkinden inceleyebileceğiniz gibi kız öğrenciler için güvenlik, hijyen, dinlenme, ideal çalışma ortamı, konfor gibi tüm beklentileri karşılanıyor!