Mitsubishi Klimanız için Servis Çağırmadan Önce Yapabileceğiniz Basit Şeyler

Mitsubishi klimalar teknik olarak üstün özelliklere sahiptir. Bununla birlikte her elektrikli cihaz gibi klimalar da herhangi bir anda bozulabilir. Klimanız gerçek bir arıza yaptığında yakınınızda bir mitsubishi servis sağlayıcı bulmanız kolaydır. Fakat basit klima bakımı rutinleri klimanızın performans ve verimliliğini artırırken arızalanmasının da önüne geçecektir. Bir klimanın en yüksek verimle çalıştığından emin olmak için düzenli dikkat gösterilmesi gerekir.

Düzenli Mitsubishi Klima Bakımı 

Kirli ve tıkalı hava filtreleri normal hava akışını engeller ve klima sisteminin soğutma kapasitesini önemli ölçüde azaltır. Filtre çok kirli olduğunda, içeri giren hava filtreyi atlayarak doğrudan evaporatör bobinine geçer, böylece soğutma bobinlerini kirletir. Hava filtresi temizliği deterjanlı su ve bezle basitçe en az ayda bir kez yapılmalıdır. İçeride evcil hayvanlar varsa, hava filtresi temizliği daha da çok önemlidir.

Düzenli klima bakımı AC sisteminizi en iyi performansta tutmanıza yardımcı olurken, yalnızca uzman bir mitsubishi servis teknisyeninin yapabileceği bakım öğelerinin bulunduğunu unutmayın. Örneğin, AC sisteminizde yavaş bir soğutma suyu sızıntısı pahalı kompresör arızasına neden olabilir, ancak bir soğutucu seviyelerini kontrol etmek için gerekli araçlara sahip olmayabilirsiniz. https://444servis.com.tr/klima-mitsubishi linkine tıklayarak klima arızası için profesyonel destek istemeniz en iyi çözüm olarak önerilir.