Lada Niva Otomobil Özellikleri

Lada Niva Otomobil Özellikleri

 

Niva, bir Rus otomobil üreticisi AvtoVAZ’ın ürettiği en eski SUV arazi araçlarındandır ve çok bilinmese de Niva’nın hem Rusya hem de dünyada oldukça fazla hayranı var. Bu nedenle niva yedek parça bulmak söz konusu olduğunda endişelenmeniz gerekmez. Lada Niva modeli, en zor şartlar altında bile esnek olması ile ünlüdür. İlk versiyonları, 1.6 üstten (3 benzinli, 1 dizel)  4 silindirli motora sahiptir.

Lada Niva Otomobil Yedek Parçaları Nereden Bulunur?

Lada şimdilerde çok tercih edilen bir marka olmasa da Lada Niva 1976-2000 yılları arasında uzun bir dönem popülerliğini sürdürmüş olan nostaljik modellerden biridir. Lada niva yedek parça için yerel bir tamirci bulmanız zor olabilir, ancak yedek parça potansiyeli yüksek bir internet mağazasından temin edebilirsiniz.

Lada niva modeli veya diğer Lada modelleri için yedek parça ihtiyacınız varsa ladaotomobil.com adresini ziyaret edebilirsiniz. En iyi fiyat garantisi sunan online alışveriş sitesinde; motor, şanzıman, egzoz, şaft, fren parçaları, direksiyon parçaları, conta takımları, aynalar, aydınlatma ve çok daha fazlası için yedek parçalar bulabilirsiniz. Lada modelinize hangi parçanın uyacağı hakkında tavsiyeye ihtiyacınız varsa, telefon veya e-posta adreslerinden iletişime geçebilirsiniz.