Mükemmel Giyim Tarzı Nasıl Bulunur?

Mükemmel Giyim Tarzı Nasıl Bulunur?

Yemek pişirmek veya spor yapmak gibi, iyi giyinmek de aslında öğrenilebilecek bir beceridir. Hiç kimse takılarından ayakkabı stiline kadar mükemmel bir şekilde düzenlenmiş kombinlerle doğmaz ya da nasıl iyi giyineceğiyle ilgili sihirli doğal bir sezgiye sahip değildir. İyi giyinmek ve mükemmel giyim tarzınızı elde etmek için sadece biraz pratik yapmanız gerekebilir.

Kendi Giyim Stilinizi Bulmak için Ne Yapabilirsiniz?

Bazı insanlar sadece bir tişört ve pantolon giyerek nasıl bu kadar havalı görünüyor? Cevabı gayet basit; bedenlerine uygun giyiniyorlar. Doğru uyum, sıradan birisinin düz beyaz bir tişört ve kot pantolon giyerken zahmetsizce şık görünebilmesi ve birinin muhtemelen 10 kat daha pahalı olan güzel bir elbise ile nasıl korkunç görünebileceği kadar basittir. Mükemmel bir tarz söz konusu olduğunda, fit olmak en önemli şeydir. Aslında size uygun kıyafetler giymek stil probleminizin % 90’ını çözer.

Gömlek, kazak ya da mont olsun, tüm giysiler, kesimi veya rengi ile size uygun olmadığında, vücudunuzun oranlarını görünümde değiştirirler. Fazla kumaş nedeniyle, çok büyük kıyafetler sizi özensiz görünmekle kalmaz, sizden daha şişman ve kısa tutar. Bedeninizin orantılarını dikkate alan doğru kıyafetler giydiğiniz sürece siz de harika görünebilirsiniz.