Lastik Koruyucu Zincir Nedir?

Lastik Koruyucu Zincir Nedir?

 

Bir lastik koruma zinciri, yüksek alaşımlı, sertleştirilmiş çelik zincirlerin yakın dokunmuş bir ağıdır. Lastiklerin sırt ve yan duvarlarını saran zincir koruyucu yüksek seviyede kendi kendini temizleyerek, sırt ağının doldurulmasını ve tıkanmasını önler, bu da mümkün olan en iyi yol tutuş ve çekişe ulaşmaya katkıda bulunur. Ayrıca zincirlerin esnek tasarımı her lastik tipine adapte edilebilmelerini sağlar.

 

Lastik Koruma Zinciri Neden Kullanılır?

Sert, sivri taşlar, çamurlu ve kaygan yüzeyler, eski yeni fark etmez tüm lastikler için büyük bir tehlikedir. Lastik üzerinde zincir koruyucu kullanmanın işletme maliyetleri üzerinde önemli etkisi vardır. Araçların iş anında duruş süresi ve verimlilik kaybı, ani lastik arızalarının bir sonucudur. Lastik koruyucu zincirler arıza sürelerini azaltarak iş verimliliğini artırır.

Kaliteli lastik koruma zincirleri kullanarak işinizin kesintiye uğrama riskini önlersiniz. Bunun için en doğru tedarikçi ile tanışmalısınız. web linkine tıklayarak lastik zincirleri sektöründe lider konumundaki Las Zırh markasını inceleyebilirsiniz. Koruyucu zincir, patinaj zincirleri ve orman zincirleri kategorilerinde ihtiyacınız olabilecek en iyi lastik zinciri çeşitleri üreten markanın, araçlarınız için en ideal çözümleri sunacağından emin olabilirsiniz.