Geotekstil Keçe Nedir?

Geotekstil Keçe Nedir?

Uzun süreli olarak kullanıma uygun keçe olarak yer alan bu ürün genel anlamda sentetik olan elyafların iğneleme yöntemi kullanılarak mekanik olarak bağlanması ile elde edilen ürünlerdir. Son derece dayanıklı olan geotekstil keçe geniş bir kullanım alanına da sahiptir. Kolay uygulanabilme özelliğine de sahip olan ürün çeşitli zeminler arasında ayırma olarak kullanılabilecek olan keçeler ayrıca rutubette karşı da oldukça dayanıklıdır.

Geoplas Ürünleri ve Geotekstil Keçe Fiyatları

Geotekstil keçe farklı birçok alanda kullanılabilen bir ürün olup inşaat sektöründen ayakkabı imalatına kadar birçok alanda yer açılabilen bir ürün grubudur. Geotekstil keçeler insan sağlığına uygulama öncesinde ya da sonrasında herhangi bir zarar da vermez. Asitlere ve bakterilere karşı da dayanıklılığı bulunmakta olan keçeler uzun süreli bir kullanıma sahip olması anlamında da ekonomik bir seçim olarak karşımız acıkıyor.

Geotekstil keçeler hakkında detaylı bilgilere ulaşmak ve ürün fiyatı ve diğer tüm içeriklere ulaşarak siparişinizi vermek için http://geoplas.com.tr/ adresini ziyaret ederek bilgilere ulaşım sağlayabilirsiniz.