Gözenek Sıkılaştırma Yöntemi

Karma ya da yağlı ciltlere sahip olanların yaşadığı en büyük sıkıntılardan biri de gözenek genişlemesidir. Maalesef makyajın dahi harika görünmesini önleyen bu sorundan kurtulmak ise kolay değil. Ancak sadece karma ve yağlı cilde sahip olanlar bu problemi yaşamıyor. Aynı zamanda çinko eksikliği nedeniyle de gözeneklerde genişleme olduğunu bilmenizde fayda var.

Vücudunuzun Çinko İhtiyacını Karşılayın!

Her gün yarım kase kabak çekirdeği tüketmeniz vücudunuzun günlük çinko ihtiyacını karşılamanız için yeterli olacaktır. Bunun yanı sıra dışarıdan da desteklemeniz gerekiyor. İşte bu noktada devreye gözenek sıkılaştırıcı tonikler giriyor. Tonikler cilde anında nüfuz edebilen içeriklerle hazırlanıyor. Bu sayede uzun bir cilt bakımına ihtiyaç duymanızı da önlüyor.

Her gün düzenli bir şekilde gözenek sıkılaştırıcı tonik kullanmanızda fayda var. Aynı zamanda cilt temizliğine de maksimum düzeyde dikkat etmeniz lazım. Düzenli olarak cildinizde derinlemesine temizlik sağlayan ürünleri kullanın. Bu ürünleri seçerken olabildiğince bitkisel içerikli olanlara yönelin. Kimyasal içeren, paraben gibi cilt için çok zararlı maddeler içeren ürünlerden uzak durmalısınız.