Asetat Kutu Nedir?

Asetat kutular, sık sık karşılaştığımız şeffaf saklama kutularıdır. Asetat kutuları şeffaf katlama kartonlarında da kullanılan PET, RPET, PVC ve PP malzemelerden üretilir. Asetat kutu çeşitleri kullanım alanlarına göre farklı şekilde üretilir. Asetat kutu toptan olarak satılabilen kutu çeşitleri arasında da yer alır.

Asetat Kutu Fiyatları Nedir?

Asetat kutuların fiyatları seçeceğiniz ürünün özelliklerine göre değişir. Örneğin, PET yani polietilen tereftalat türü dönüştürülmüş polimerden üretilen bir ürün seçerseniz biraz daha yüksek bir maliyeti olabilir.

Ancak asetat kutular en ekonomik kutu seçenekleri arasındadır. RPET kutular da herkesin bütçesine uyumlu olarak üretilen asetat kutular arasındadır. Asetat kutu toptan olarak da satın alabileceğiniz ve böylelikle daha ekonomik şekilde yararlanabileceğiniz kutulardır.

Türkiye’de pek çok firma tarafından toptan olarak satılan asetat kutuları satın alacağınız firmayı seçerken güvenilir ve bilinirliği yüksek olmasına da dikkat etmelisiniz. Projeleriniz ya da ürünleriniz için asetat kutu ihtiyacınız var ise http://www.ozambalaj.com/ adresine göz atabilirsiniz. Güvenilir ve ekonomik bir şekilde satın alabileceğiniz ürünler kalite standartlarına uyumlu olarak üretilmektedir.