İstanbul Özel Okul Fiyatları Neden Çok Değişken?

İstanbul Özel Okul Fiyatları Neden Çok Değişken?

Bir genelleme olarak, metropolün kalbindeki bir özel okul en pahalı özel okullar arasında yer alırken, merkeze uzaklık arttıkça daha düşük bir öğrenim fiyatına sahip olabileceğini söyleyebiliriz. Bununla birlikte bir özel okul İstanbul kalitesinin ilk göstergesi öğretmenleridir. Öğretmenlere yapılan yatırım okullar için en büyük harcamadır, iyi özel okullar mesleki gelişime önem verir. Aynı zamanda yeni teknolojilere ayak uydurmak ve bu teknolojiyi kullanmak için öğretmenleri eğitir.

Öğrenim masrafları, okulun bulunduğu yer ve hangi özel okulun olduğu gibi iki temel faktöre bağlı olarak geniş bir yelpazeye yayılır ve  bazı durumlarda sizi şaşırtabilir. Birçok özel okul İstanbul ilkokul düzeylerinde yılda 10.000 TL’den başlayan eğitim var. Çoğu özel okul, çocuğunuzun içinde bulunduğu sınıfa bağlı olarak, yılda 15.000 ila 35.000 TL arasında yer alıyor.

En Kaliteli İstanbul Koleji

Her geçen gün sayıları artan İstanbul kolejleri için eğitim kalitesi özel okul İstanbul aramalarının temel unsuru olmalıdır. Teknoloji, bilim, sanat, spor ile harmanlanan ve her geçen gün başarı grafiği yükselen Mürüvvet Evyap Okulları, Avrupa yakasının en güzide okullarındandır. Daha detaylı bilgi almak için evyapokullari.k12.tr resmi web sitelerini ziyaret etmenizi tavsiye ederiz.