BMW ve Yeni Teknolojisi

BMW ve Yeni Teknolojisi

Otomobil sektörü büyümeye ve markalar arasındaki rekabet de kızışmaya devam ediyor. BMW, ürettiği yeni otomobil teknolojileri ile bu rekabete ivme kazandırdı da diyebiliriz. Bu yeni teknolojilerden biri de araç içi sistem oluyor. Araç sahibinin bmw servisi ile anında iletişime geçebilmesini sağlayan araç içi sistemler, markanın yeni otomobil modellerinde yer alıyor.

Araç İçi Sistem Nedir?

Markanın yeni otomobil modellerine kazandırdığı araç içi sistemler aslında bmw servisi noktasına kolaylıkla ulaşmak amacıyla entegre edildi. Ancak araç bakımı hususunda da pek çok kolaylık sunduğunu söyleyebiliriz. Örneğin aracın bakım zamanı geldiğinde kolaylıkla randevu alabilmeyi sağlıyor. Bununla beraber arıza ya da kaza durumunda servise kolayca ulaşmayı da sağladığından, araç sahiplerinin kendilerini daha güvende hissetmelerine olanak tanıyor.

Elbette BMW servislerine erişmek için mutlaka araç içi sisteme sahip bir otomobil modelini kullanıyor olmanız gerekmiyor. İnternet üzerinden yapacağınız basit bir araştırma ile servis ağına kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Hatta http://www.bmwminiservis.com/ adresine tıklayarak da pratik bir şekilde servisin tüm iletişim bilgilerine ulaşmanız mümkün oluyor.