İzmir Psikolog Psikoterapi ve Psikolojik Danışma Merkezi

İzmir Psikolog Psikoterapi ve Psikolojik Danışma Merkezi

Kaygılarınız, korkularınız ya da sizi mutsuz eden herhangi bir şey için bir terapist görmeniz gerekiyor mu? Bölgenizdeki tüm terapistleri kolayca araştırabilir ve özelliklerini araştırabilirsiniz. Size çok yakınınızdaki bir İzmir psikolog psikoterapi ve psikolojik danışma merkezi önerisinde de bulunabiliriz. Şu anda zihinsel ve duygusal iyilik halinizi öncelik haline getirin ve öğrenin:

Doç. Dr. Ozan Pazvantoğlu Kimdir ve Size Nasıl Yardımcı Olabilir?

İzmir psikolog önerisi olarak Doç. Dr. Ozan Pazvantoğlu çok yönlü bir tıp doktorudur. Uzmanlık alanları; panik bozukluk, sosyal fobi, özgül fobi gibi anksiyete (bunaltı-kaygı) bozuklukları, sağlık anksiyetesi (hastalık hastalığı), obsesif-kompulsif bozukluk (takıntı-zorlantı bozukluğu), kişilik sorunları ve bozuklukları, duygudurum bozuklukları, depresyon, bipolar, şizofreni, erişkin dikkat eksikliği, hiperaktivite, alkol ve madde kullanımı ile ilgili sorunlar, çift ve evlilik sorunları, cinsel sorunlar ve çok daha fazlasıdır.

Tüm bu sorun ya da bozuklukların en az birine sahipseniz www.ozanpazvantoglu.com web adresinde bulabileceğiniz iletişim adreslerinden Doç. Dr. Ozan Pazvantoğlu’na ulaşmayı deneyin ve ne düşündüğünüz görün. Değişime doğru bir ilk adım atın, her şey daha iyi olabilir.